PAYLAŞMANIN VERDİĞİ GÜZELLİK VE MUTLULUK BAŞKAN ŞAHİNER GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

Geçtiğimiz günlerde Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, yaz spor okullarına katılan ve başarılı olan sporculara çekilişle bisiklet hediye vermişti. Çekilişte kendilerine bisiklet çıkan Aybüke Kalınsazlıoğlu ve Kerim Turan isimli genç sporcular, hocaları Mustafa özdemir ile görüşerek, bisiklet ihtiyaçlarının olmadığı ve çekilişe katılan ama bisiklet çıkmayan başka arkadaşlarına çekilişte çıkan bisikletleri hediye etmek istediklerini söylediler. Hocaları Mustafa Özdemir vasıtasıyla bisikletler başka sporculara ulaştırıldı.

Konudan haberdar olan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, genç sporcuları ve antrenör Mustafa Özdemir’i makamında ağırladı. Gençlerin hassas ve duyarlı davranışları ile gurur duyduğunu ifade ederek gençlere tablet hediye etti. Başkanımız Şahiner yaptığı konuşmada ” Evlatlarımla gerçekten ama gerçekten çok gurur duydum. Maşallah sizlere. Duyarlı davranışınızın için öncelikle sizlere daha sonrada sizleri böylesine güzel yetiştiren anne-babanız ve hocalarına teşekkür ederim. Sporun gençlere kazandırdığı edinimler ortada. Bunu bir kez daha bu örnekle görmüş olduk. Arkadaşlık,kardeşlik ve paylaşma duygusunun ne kadar güzel bir duygu olduğunu bu iki evladımız bizlere bir kez daha gösterdi. Bundan sonraki hayatınızda da bu şekilde hassas ve duyarlı olmanızı temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Önceki Zabıta Ekiplerinden Denetim